Avviklingsleder

Er du Rogaland Teater sin nye avviklingsleder?

Ved teknisk avdeling har vi nå en nyopprettet spennende fast stilling som avviklingsleder. Stillingsbrøken til avviklingsleder er 100% og vedkommende rapporterer til teknisk sjef.

Om stillingen:

Sted: Stavanger 

Søknadsfrist: 24. april 2024 

Kontakt: Produksjonssjef Henrik Tangen. Tlf: 920 84 223 eller
e-mail: henrik@rogaland-teater.no

Søknad sendes til: post@rogaland-teater.no og merkes med avviklingsleder.

Kvalifikasjonskrav

Vi søker en person med:

  •  Relevant utdannelse og/eller lang erfaring fra scene/eventproduksjon.
  • God erfaring med prosjektledelse.
  • God forståelse for økonomi og ressursstyring.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

For å lykkes i denne stillingen må du være strukturert, relasjonsbyggende, resultatorientert, ha evne til å jobbe selvstendig samt ha gode samarbeidsegenskaper.

Ansvarsområder

  • Koordinere den daglige avvikling av teatrets prøve- og spillesteder med tilhørende bemanning og utstyr, også innbefattet dekorer i spill og under lagring.
  • Tilpasse ressursbruken de ulike produksjonene og sikre at teknisk avvikling av forestillingene fungerer på alle scener. 
  • Personalansvar for avdelinger tilknyttet avvikling ved Rogaland Teater.
  • Daglig oppfølging av HMS tilknyttet avvikling.

 

Tiltredelse i august 2024 eller etter nærmere avtale

Vi tilbyr en utfordrende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i et trivelig og kreativt miljø, samt gunstige ferie- og pensjonsordninger.

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du vil i så tilfelle bli varslet om dette.

Rogaland Teater er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn og kulturell bakgrunn.

Om arbeidsgiveren

Rogaland Teater er et av landets mest spennende teatre og har siden etableringen i 1947 begeistret, forarget, gledet og engasjert et stort publikum. Teatrets samfunnsoppdrag er å sørge for at alle får tilgang til kunst og kultur av høy kvalitet. Rogaland Teater gjør spillerommet større!

Powered by Labrador CMS